Oficjalne forum gorzowskiego speedwaya Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Błędy na forum....
Autor Wiadomość
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2011-08-08, 20:03   

A co to nie ma chętnych do odpowiedzi ???
No to może ja...cytat jest jakiś bez sensu,to co ten gostek napisał jest dziwne ;-)
Cytat:
1. Czy to forum: http://forum.stalgorzow.pl jest bezpieczne i nie grozi mu jakieś wyłączenie lub ograniczenie działalnośći?
tylko w przypadku braku zasilania (nie wiem czy jest agregat)
Cytat:
2. Czy planowane jest odejście od "phpbb by przemo" a jeżeli tak, to kiedy to może nastąpić?
nie sądzę,żeby to było możliwe.Baza danych nie pasuje za bardzo do innych for,a jeśli już to kupę roboty trzeba odwalić ;-) :-)
_________________

 
 
     
zabulaF

Team: Falubaz
Wiek: 55
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 261
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2011-08-08, 20:50   

Cytat:
2. Czy planowane jest odejście od "phpbb by przemo" a jeżeli tak, to kiedy to może nastąpić?
Thor napisał/a:
nie sądzę,żeby to było możliwe.Baza danych nie pasuje za bardzo do innych for,a jeśli już to kupę roboty trzeba odwalić ;-) :-)

Dzieki Thor, że odpowiadasz za admina tego forum lecz widzę, że nie znasz powagi problemu. Dlatego będę czekał na konkretną odpowiedź od admina forum (chociaż wiem, że regulamin nie przewiduje kontaktów admina z forumowiczami niższego szczebla takimi jak moderatorzy czy użytkownicy. Takiego zaszczytu może dostąpić tylko junior admin) - mam nadzieję, że admin zna sprawe i podjął odpowiednie kroki a mnie w stosowny sposób odpowie (np. na PW).
Thor: "phpbb by przemo" od dwóch lat nie jest rozwijane, Już trzy znane mi fora zostały zmuszone do zmiany oprogramowania. Każdorazowo były problemy. Wiem, że forum Stali również to czeka. Za każdym razem admin musiał odwalić olbrzymi kawał roboty aby po zmianie forum jako tako hulało. Dlatego zadałem swoje pytanie.
 
 
     
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2011-08-08, 21:56   

zabulaF napisał/a:
Thor: "phpbb by przemo" od dwóch lat nie jest rozwijane, Już trzy znane mi fora zostały zmuszone do zmiany oprogramowania. Każdorazowo były problemy. Wiem, że forum Stali również to czeka. Za każdym razem admin musiał odwalić olbrzymi kawał roboty aby po zmianie forum jako tako hulało. Dlatego zadałem swoje pytanie.
dziwne to trochę z tymi forami...moje hula prawie rok i mam z nim święty spokój...może dla tego,że zbanowałem od razu prawie 9000 tyś.botów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kumpla forum działa od 2004 ma 4000 tyś użytkowników i też ma spokój...wszystko kwestia zabezpieczeń ;-) :-)
_________________

 
 
     
Don Lucas 
Bankowiec


Team: Culé FCBP
Wiek: 34
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 1179
Skąd: Poznań-Jeżyce
Wysłany: 2011-08-08, 23:06   

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że o forum Stali Gorzów martwi się mieszkaniec Gryfina i Falubaz :lol: :lol: :lol:
Widać Panowie, że Wam bardziej na sercu leży dobro tej stronki niż rodowitym gorzowianom. Niepojęte :-P

Pozdrawiam serdecznie, zwłaszcza mieszkańca Gryfina ;-)
_________________
"Kolejny dzień przynosi nam nowe szanse..."
 
 
     
masters 
Barca fan.


Team: 46 & FCB
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 1025
Skąd: ...
Wysłany: 2011-08-09, 13:57   

Heheee, Lucas, sam wiesz, jak to z tym zainteresowaniem naszym forum jest.
Traktowane jak kula u nogi...

Visca!! :-)
_________________

 
 
     
ZASRANE GNIAZDO 

Dołączyła: 05 Sty 2009
Posty: 10
Skąd: stąd
Wysłany: 2011-08-11, 12:20   

to moze ja wrzucę swoje trzy grosze
mam kilka for postawionych na phpbb z modyfikacja by Przemo
nie ma wiekszych problemow i jest lepiej zabezpieczone niz phpbb3
takie moje zdanie

a poza tym
Cytat:

Przemo (10:14)
Witam, to jakas bzdura
Przemo (10:16)
jesli tylko pojawia sie jakas dziura lub powazny blad bardzo szybko wypuszczam poprawke, aktualnie od dosc dawna nie pojawil sie zaden powazniejszy blad. Ale nowa wersja bedzie i tak niebawem

tym zakoncze a kto chce siac dalej ferment niech sobie dalej sieje
 
 
     
masters 
Barca fan.


Team: 46 & FCB
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 1025
Skąd: ...
Wysłany: 2013-04-07, 11:59   

Jak wchodze w dzial "Kibice"/"Lata 90" wywala mi, ze strona jest niebezpieczna i musze ja opuscic.Wszyscy tak macie??
_________________

 
 
     
Wojtek 


Wiek: 27
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 171
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2013-04-07, 12:47   

Ja również tak mam. Sprawa do rozwiązania dla adminów :)
_________________

Naucz się grać w pokera dzięki strategiom zawartym w artykułach i zgarnij 50$ bonusu od PokerStrategy bez wpłacania nawet złotówki!
Pytania? Pisz na GaduGadu:7513595
 
 
     
Pao 

Wiek: 27
Dołączył: 07 Gru 2008
Posty: 549
Skąd: Blockwinkel
Wysłany: 2013-04-07, 13:37   

Jesteś technikiem, napraw to.
_________________
www.sim.centrumgz.pl
 
 
     
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2013-04-07, 21:14   

U mnie wszystko działa jak należy. ;-)
To wynika z błędów przeglądarki,czasem programów antywirusowych. ;-)
_________________

 
 
     
masters 
Barca fan.


Team: 46 & FCB
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 1025
Skąd: ...
Wysłany: 2013-06-17, 06:43   

Wchodze w "Szybkie pytanie - szybka odpowiedz" i mnie wywala, twierdzac, ze strona jest niebiezpieczna! :-/
_________________

 
 
     
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2013-06-17, 07:20   

Zmień przeglądarkę. ;-)
_________________

 
 
     
Adrjan77 

Dołączył: 16 Sie 2009
Posty: 36
Skąd: tu
Wysłany: 2013-06-19, 22:11   

masters napisał/a:
Wchodze w "Szybkie pytanie - szybka odpowiedz" i mnie wywala, twierdzac, ze strona jest niebiezpieczna! :-/


mam to samo

Thor napisał/a:
Zmień przeglądarkę. ;-)


żadne rozwiązanie
 
 
     
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2013-06-20, 07:21   

Cytat:
żadne rozwiązanie
a zmieniłeś czy tylko tak sobie piszesz? Jeśli nie to tą co masz ustaw odpowiednio...w tym temacie nie ma nic niebezpiecznego,są tylko fotki i to one nie pozwalają Wam wejść.
_________________

 
 
     
masters 
Barca fan.


Team: 46 & FCB
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 1025
Skąd: ...
Wysłany: 2013-06-21, 19:01   

Bzdura, bo nie moge wejsc tylko na jedna strone tematu, pozostale dzialaja...
_________________

 
 
     
Thor 

Team: phpBB
Wiek: 51
Dołączył: 06 Kwi 2011
Posty: 124
Skąd: Gryfino
Wysłany: 2013-06-22, 06:58   

masters napisał/a:
Bzdura, bo nie moge wejsc tylko na jedna strone tematu, pozostale dzialaja...
czyli już wszystko wiesz ok.
Problem jest w poście kolegi marhyl Wysłany: 2013-06-16, 21:08 "Przechwytywanie.JPG
średnie E.Jancarza w l.brytyjskiej"
http://forum.stalgorzow.p...tywanie_699.jpg
Jeśli moderator to usunie problem się skończy(ja nie usunę)
_________________

 
 
     
lomboNET 


Wiek: 33
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 336
Skąd: Dominowo
Wysłany: 2017-05-23, 08:17   

Pytanie techniczne.
Czy jest jakaś możliwość przystosowania forum do urządzeń mobilnych?
W obecnym kształcie strasznie się to przegląda. ..
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Redakcja www.StalGorzow.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za opinie uzytkowników forum www.forum.StalGorzow.pl
Administracja techniczna: Marcin Szarejko - m.szarejko@stalgorzow.pl

Strony internetowe - virtualnetia.com ogłoszenia gorzów | Gorzow.com.pl

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12