Zamknięty przez: Sonadores 2009-09-02, 12:07 |
Wyjazd autokarami na DERBY! |
Autor |
Wiadomość |
safko

Wiek: 35 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 81 Skąd: z konteneru
|
Wysłany: 2009-05-13, 10:52 Wyjazd autokarami na DERBY!
|
|
|
Już od czwartku w klubowym sklepiku w Askanie zbierane będą zapisy na wyjazd autokarowy na mecz pomiędzy Falubazem Zielona Góra, a Stalą Gorzów. Koszt wyjazdu to 30zł. Oprócz wpłaty należy także podać swoje dane osobowe oraz numer PESEL. Zapisy będą trwały do wyczerpania się miejsc.
Terminarz:
1.Czwartek - 14.05
2.Sobota - 16.05
3.Poniedziałek - 18.05
4.Środa - 20.05
5.Piątek - 22.05
Godziny 19:00 - 20:00
Koszt: 30zł |
|
 |
safko

|
Wysłany: 2009-05-18, 16:24
|
|
|
Koniec zapisów. Autokary pełne, więcej chętnych już nie przyjmujemy chyba że coś się zwolni.
Pozdrawiam
S. |
|
 |
Wojtek

Wiek: 31 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 171 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 2009-05-18, 17:49
|
|
|
Czy jest możliwość zastrzeżenia dla osób zapisanych w autobusach biletów na mecz derbowy będących w przedsprzedaży? Czy Stowarzyszenie może jakoś na to wpłynąć w klubie?
Co będzie w przypadku gdy osoba X jest zapisana do autokaru, podała swoje dane oraz zapłaciła pieniądze, a nie zdąży z zakupem biletu? Taka sytuacja może się zdarzyć, bo według mnie popyt w tym przypadku znacznie przewyższa podaż. 800 biletów, to nie jest wielka liczba patrząc na zainteresowanie kibiców tym meczem. |
|
|
|
 |
Piotraseczek_KS

Wiek: 27 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 225 Skąd: Gorzów Wlkp
|
Wysłany: 2009-05-18, 18:59
|
|
|
Wojtek napisał/a: | Czy jest możliwość zastrzeżenia dla osób zapisanych w autobusach biletów na mecz derbowy będących w przedsprzedaży? Czy Stowarzyszenie może jakoś na to wpłynąć w klubie?
Co będzie w przypadku gdy osoba X jest zapisana do autokaru, podała swoje dane oraz zapłaciła pieniądze, a nie zdąży z zakupem biletu? Taka sytuacja może się zdarzyć, bo według mnie popyt w tym przypadku znacznie przewyższa podaż. 800 biletów, to nie jest wielka liczba patrząc na zainteresowanie kibiców tym meczem. |
Ja mam dokladnie to samo pytanie... Co wtedy?
Blokers:
Nie cytuj całych postów. Ostrzeżenie za jednolinijkowy post nie wnoszący nic do dyskusji. |
Ostatnio zmieniony przez spooszan 2009-05-19, 19:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
safko

|
Wysłany: 2009-05-18, 19:27
|
|
|
Jutro do poludnia powinienem wszystko wiedziec i wtedy na pewno sie dowiecie. |
|
 |
safko

|
Wysłany: 2009-05-19, 11:51
|
|
|
UWAGA BARDZO WAŻNA INFORMACJA:
Kibice którzy zapisywali się na wyjazd autokarowy i jadą autokarem (wyjazd zorganizowany) mają bilety już ZAREZERWOWANE i kupują je w dniu wyjazdu na parkingu przy hali targowej na Zawarciu. Będą do dyspozycji zarówno normalne jak i ulgowe.
Kibice którzy jadą na mecz na własną rękę (osobówką, pociągiem, traktorem, taczką, na pieszo itp) kupują sobie bilet w Askanie (sprzedaż od czwartku). |
|
 |
STALone_ZG

|
Wysłany: 2009-05-19, 18:03
|
|
|
Rozumiem więc, że przed stadionem nie będzie sprzedaży biletów na klatkę? Czyli jak ktoś chce stamtąd wspierać Stal a nie jest z GW to musi jechać do Askany. Moim zdaniem, przed stadionem też powinny być sprzedawane bilety dla kibiców Stali spoza GW, takich jak ja. Cóż kupię sobie bilet na nienumerowane w przedsprzedaży w ZG,mam nadzieję,że też mnie wpuszczą do klatki... Jak nie, to sobie w TV obejrzę,bo nie zamierzam siedzieć między Falubazami... Szkoda, że nie pomyślano o wszystkich kibicach Stali, nie tylko tych z GW... |
|
|
|
 |
labell
|
Wysłany: 2009-05-19, 18:41
|
|
|
Problem podjechać do Askany a pod stadion już nie ? albo sie przejść ?
I tak musisz jechać do Gorzowa i tak więc nie wiem o co ci chodzi. |
|
|
|
 |
Rogos94

Team: Chelsea Londyn/Lech Poznań
Wiek: 30 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 259 Skąd: Gorzów Wlkp
|
Wysłany: 2009-05-19, 18:51
|
|
|
labell napisał/a: | Problem podjechać do Askany a pod stadion już nie ? albo sie przejść ?
I tak musisz jechać do Gorzowa i tak więc nie wiem o co ci chodzi. |
Ktoś sobie może dojechać sam do Zielonej a nie jechać autobusem
Chodzi mu o to,że dla tych kibiców którzy nie mieszkają w GW a chcą wspierać Stal w Zielonej może być problemem pojechanie do Gorzowa (praca,nauka,kłopot,wydatek).
Współczuję kibicom no niestety taka jest polityka naszego klubu i trzeba to z bólem uszanować.
PS. Za suchary był chyba jakiś ban czy coś? |
_________________ Nie ma sensu kłócić się z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem
 |
Ostatnio zmieniony przez Rogos94 2009-05-19, 18:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
STALone_ZG

|
Wysłany: 2009-05-19, 18:51
|
|
|
Czytasz labell,ale chyba nie do końca wiesz co... Jakbyś miał do askany ponad 100km,to może dla ciebie to by nie był problem a nawet byś się pewnie przeszedł . I wcale nie muszę jechać do Gorzowa, bo to Gorzów przyjeżdża do mnie,"tak więc nie wiem o co ci chodzi". Więc już wiesz o co mi chodzi? |
|
|
|
 |
yank99
TURÓW Zgorzelec OK

Team: STAL
|
Wysłany: 2009-05-19, 19:49
|
|
|
Mam ten sam problem. Jestem kibicem STALi od kołyski, niestety los rzucił mnie 15 lat temu na południe, 220 km od Gorzowa. Zieloną Górę mam w połowie trasy do Ojczyzny. Z wiadomych powodów nie mam możliwości zakupu biletu na derby w Gorzowie. Nie widzę innej możliwości oglądania meczu jak tylko w "klatce". W zeszłym roku tez jechałem na mecz do Zielonki pełen obaw, jednak wszystko skończyło się dobrze (mowa tylko o kwestiach technicznych, niestety). Kupiliśmy (z 2 kolegami) bilety przed meczem w taksówce (specjalnie przyjechaliśmy dużo wcześniej) i.. weszliśmy na nie jako pierwsi bez żadnych problemów do "klateczki".
Mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie?!
Pozdrawiam wszystkich STALOWCÓW! |
|
|
|
 |
Greg
KSSG 1947

Team: STALOWCY
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 191 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Wysłany: 2009-05-19, 21:05
|
|
|
Na pewno bedzie w zielonej gorze do kupienia pare wejsciowek. Wiadomo ze ktos bedzie z okolic zielonej lub nie bedzie mogl dojechac do askany, albo nie uslyszy o przedsprzedazy w Gorzowie. Na 100% beda jakies bilety w zielonej do kupienia.. ale nie wiadomo ile.. na pewno nie duzo i lepiej zrobic zakup w askanie i miec pewniaka. |
|
|
|
 |
Grzesiek [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-19, 22:21
|
|
|
[ciach] |
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek 2009-07-28, 09:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rogos94

Team: Chelsea Londyn/Lech Poznań
Wiek: 30 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 259 Skąd: Gorzów Wlkp
|
Wysłany: 2009-05-19, 22:30
|
|
|
Grzesiek napisał/a: | Rogos94 napisał/a: | Współczuję kibicom no niestety taka jest polityka naszego klubu i trzeba to z bólem uszanować.
|
jestes falubazem??
jaki niby wplyw ma NASZ KLUB na sprzedaz biletow przez fallusow pod stadionem??
Rogos94 napisał/a: | PS. Za suchary był chyba jakiś ban czy coś? |
nie tylko ty masz taka nadzieje
my tez caly czas wierzymy ze dostaniesz wreszcie bana |
Ty jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz?
Klub ma do tego,że to on dostaje bilety od gospodarza w tym przypadku Falubazu i on je rozprowadza. Klub tak samo mógłby ustawić jakieś stoisko przed stadionem na W69 i sprzedawać je. Jak ktoś mieszka daleko to chyba mu się nie opłaca jechać 500 km do Gorzowa potem z powrotem do domu i w niedziele na mecz. Pomyśl trochę i naprawdę przestań się zgrywać.
PS Nadzieja matką głupich ... |
_________________ Nie ma sensu kłócić się z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem
 |
|
|
|
 |
Grzesiek [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-19, 22:54
|
|
|
[ciach] |
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek 2009-07-28, 09:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Greg
KSSG 1947

Team: STALOWCY
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 191 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Wysłany: 2009-05-20, 08:23
|
|
|
Skonczcie te przepychanki slowne bo nie jest to temat odpowiedni a ostrzezenie dla jednego z Was konczy sie udzialem na forum. Rogos rownie dobrze kibice moga miec pretensje ze bilety nie sa sprzedawane w :
Szczecinie, Poznaniu, Skwierzynie, Berlinie i innych miastach gdzie jest kilku kibiców Stali. Najwazniejsze by wszystkie bilety byly sprzedane, a uwierz ze wszystkie sie sprzedadza w Askanie w trybie 1-2 dni.
a ja powtorze bo to bardzo wazna informacja :
Kibice którzy zapisywali się na wyjazd autokarowy i jadą autokarem (wyjazd zorganizowany) mają bilety już ZAREZERWOWANE i kupują je w dniu wyjazdu na parkingu przy hali targowej na Zawarciu. Będą do dyspozycji zarówno normalne jak i ulgowe.
Kibice którzy jadą na mecz na własną rękę (osobówką, pociągiem, traktorem, taczką, na pieszo itp) kupują sobie bilet w Askanie (sprzedaż od czwartku). |
|
|
|
 |
safko

|
Wysłany: 2009-05-20, 14:35
|
|
|
Weźcie takie sprawy załatwiajcie między sobą prywatnie bo tu wątek rozmywacie.
Wyjazd autokarowy do Zielonej Góry - informacje!
Znamy już miejsce i godzinę zorganizowanego wyjazdu autokarowego do Zielonej Góry. Zbiórka planowana jest w niedzielę na godzinę 13:30 na Zawarciu przy hali targowej (JYSK).Przypominamy, że kibice, którzy zapisywali się na wyjazd autokarowy mają zarezerwowaną pulę biletów i będą one sprzedawane przy autokarach. Kibice jadący osobówkami mogą zaopatrzyć się w bilety w sklepiku klubowym w Askanie. Warto wspomnieć o godnym reprezentowaniu naszych barw, najlepiej na trzeźwo. Osoby w stanie upojenia alkoholowego mogą mieć duże problemy z wejściem na obiekt i muszą liczyć się z badaniem alkomatem.
Wszyscy szal na szyję i jedziemy na Falubaz godnie reprezentować nasz klub i miasto! |
|
 |
STALone_ZG

|
Wysłany: 2009-05-20, 18:34
|
|
|
Dla mnie poracha z biletami... Prawdopodobnie pierwszy raz od ćwierć wieku (chyba na dwóch czy trzech nie byłem) będę zmuszony obejrzeć Derby w TV Ja rozumiem, że Falubazy chcieli polepszyć z tym rozprowadzaniem biletów, ale mnie to nie bawi... Prawdopodobnie wybiorę sięjutro doAskany,ale nie wiem czy się załapię na wejściówkę (bo zdążę gdzieśna 10-tą). Dlatego apeluję, jeśli ktoś z ekipy autokarowej zrezygnuje (albo jadący prywatnymi) to z chęcią odkupię wejściówkę (mam nadzieję,że przy wejściu nie będą sprawdzać danych) - odebrałbym w ZG przed meczem. No chyba, że jednak uda mi się jutro kupić,to wtedy nie było sprawy. Jakby co oczekuję info na pw.
Udało mi się kupić, więc powyższe nieaktualne! |
|
|
|
 |
safko

|
Wysłany: 2009-05-23, 15:47
|
|
|
Jutro od 13:30 Stowarzyszenie rozprowadza bilety dla grupy zorganizowanej. Osoby które chcą kupić wejsciówki na mecz z Falubazem, a nie jadą autokarem mogą wpaść na zbiórkę bo na pewno zostanie nam kilka-kilkanaście sztuk. Zapraszam po 13:30 na Zawarcie kolo hali targowej. |
|
 |
korzen
|
Wysłany: 2009-05-31, 11:27
|
|
|
Po wyjezdzie na derby w autokarze A został znaleziony granatowy bezrękawnik.Jak coś prosze sie do mnie odezwać |
|
|
|
 |
Gracku
Nygus

Team: Rickardsson Racing
|
Wysłany: 2009-06-01, 15:31
|
|
|