X kolejka Ekstraligi: Sparta Wrocław - Stal Gorzów |
Autor |
Wiadomość |
lupus
|
Wysłany: 2019-07-01, 18:03
|
|
|
as35 napisał/a: | Najgorsze ze wczoraj miałem takie małe deja vu. Kiedyś mieliśmy taki mecz z Rzeszowem, chyba pierwszy w sezonie z innym wynalazkiem duńskim- bajkopisarzem. Mecz przebiegał bardzo podobnie jak we Wrocku wczoraj. A Bajkopisarz i Iversen (chyba on) rozbawieni po pachy. Wczoraj widziałem takiego prezesa społecznego i zajmującego miejsce trenera. Uśmiech i zero jakiejkolwiek zażenowania takim obrotem sprawy. |
u nas to raczej norma. Pamiętam mecz z Ostrowem w 2005 roku (I liga), gdzie zwycięstwo dawało nam minimum 2 miejsce na koniec (z bdb dużą szansą na awans). Byłem po meczu na parkingu i widziałem to załamanie naszych czołowych kolarzy (min Bolo). Uśmiechy od ucha do ucha, szczęśliwi jak by wygrali mistrzostwo kraju. Jedyny Hlib wówczas siedział na parkingu i ryczał. Reszta zadowolona z siebie niesamowicie. Teraz jest tak samo. Tak na prawdę "za klub" jedynie nasi rodowici zawodnicy są w stanie gryźć żużel. Najemnicy robią to wyłącznie dla kasy i w nochalu mają ideologie. |
|
|
|
 |
23matys
|
Wysłany: 2019-07-01, 18:17
|
|
|
Ten wywiad na RMG chyba po meczu co Stasiu się wypowiadał przecież to wyglądało jak on sam już ma na to wszystko wywalone wogle się nie przejął masakra jakaś |
|
|
|
 |
lupus
|
Wysłany: 2019-07-01, 18:43
|
|
|
można się wściekać jeśli miałeś jakieś ambitne założenia, a skoro wesolutki to można domniemywać, że zaskoczony nie jest. Czyli zgodnie z planem. |
|
|
|
 |
as35
Pomógł: 1 raz Wiek: 53 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 756 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: 2019-07-01, 19:04
|
|
|
Cytat dla wiecznie jęczących mimoz w kevlarach i wiecznie płaczących nad ich trudnym losem...
"Menedżer beniaminka PGE Ekstraligi przywoływał również przykład Martina Vaculika, który w Lublinie wykręcił płatny komplet punktów. - Wszyscy jechali na takim samym torze. Vaculikowi czy Lampartowi nie przeszkadzał. Na tor można zawsze ponarzekać, bo tor nie odpowie. Nie był przecież kwadratowy czy trójkątny - ironizował Ziółkowski"
Jak jeszcze raz jeden z drugim zacznie płakać jak to trzeba naszych wspaniałych profesjonalistów tulić i głaskać po główkach- NIECH przytajając powyższy cytat. BA, wydrukujcie to sobie, obrońcy leni i pozbawionych honoru i ambicji amatorów udających profesjonalistów. |
|
|
|
 |
lupus
|
Wysłany: 2019-07-01, 19:32
|
|
|
as35 napisał/a: | Cytat dla wiecznie jęczących mimoz w kevlarach i wiecznie płaczących nad ich trudnym losem...
"Menedżer beniaminka PGE Ekstraligi przywoływał również przykład Martina Vaculika, który w Lublinie wykręcił płatny komplet punktów. - Wszyscy jechali na takim samym torze. Vaculikowi czy Lampartowi nie przeszkadzał. Na tor można zawsze ponarzekać, bo tor nie odpowie. Nie był przecież kwadratowy czy trójkątny - ironizował Ziółkowski"
Jak jeszcze raz jeden z drugim zacznie płakać jak to trzeba naszych wspaniałych profesjonalistów tulić i głaskać po główkach- NIECH przytajając powyższy cytat. BA, wydrukujcie to sobie, obrońcy leni i pozbawionych honoru i ambicji amatorów udających profesjonalistów. |
bo to takie nowoczesne podejście do zawodników... czy wiesz, że w niektórych szkołach w irlandii nie sprawdza się obecności bo trzeba by wyczytywać imię, a to w przypadku osoby transeksualnej mogło by ją narazić na stres!!! Tu jest tak samo. Zaczniesz krzyczeć to się zblokuje jeszcze i w ogóle nie pojedzie ;) |
|
|
|
 |
rav_gorzow
|
Wysłany: 2019-07-01, 20:29
|
|
|
lupus napisał/a: | as35 napisał/a: | Najgorsze ze wczoraj miałem takie małe deja vu. Kiedyś mieliśmy taki mecz z Rzeszowem, chyba pierwszy w sezonie z innym wynalazkiem duńskim- bajkopisarzem. Mecz przebiegał bardzo podobnie jak we Wrocku wczoraj. A Bajkopisarz i Iversen (chyba on) rozbawieni po pachy. Wczoraj widziałem takiego prezesa społecznego i zajmującego miejsce trenera. Uśmiech i zero jakiejkolwiek zażenowania takim obrotem sprawy. |
u nas to raczej norma. Pamiętam mecz z Ostrowem w 2005 roku (I liga), gdzie zwycięstwo dawało nam minimum 2 miejsce na koniec (z bdb dużą szansą na awans). Byłem po meczu na parkingu i widziałem to załamanie naszych czołowych kolarzy (min Bolo). Uśmiechy od ucha do ucha, szczęśliwi jak by wygrali mistrzostwo kraju. Jedyny Hlib wówczas siedział na parkingu i ryczał. Reszta zadowolona z siebie niesamowicie. Teraz jest tak samo. Tak na prawdę "za klub" jedynie nasi rodowici zawodnicy są w stanie gryźć żużel. Najemnicy robią to wyłącznie dla kasy i w nochalu mają ideologie. |
Jeśli do najemników zaliczysz też Thomsena to się nie zgodzę. To jest człowiek zupełnie inny z bardzo dobrym podejściem do ludzi. Zwróć na niego większą uwagę to dojdziesz do podobnych wniosków. Mam nadzieje że pojeździ w Stali wiele sezonów. |
|
 |
as35
Pomógł: 1 raz Wiek: 53 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 756 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: 2019-07-04, 16:28
|
|
|
Wychodzi na to ze trzeba zrobić zbiórkę na pampersy dla naszych pseudo zawodowców. Dziś na SF wywiad z naszym zajmującym miejsce trenera, perełka- normalnie perełka. Najlepsze
"Chłopacy byli przybici. Trzeba ich teraz podnieść na duchu. Słowa trzeba zamienić w czyny, bo rozmawialiśmy na gorąco. Wiemy, że Betard Sparta była bardzo mocna, ale obnażyła nasze braki - podsumował Chomski." Jakby chłopcy się przykładali do swojej pracy to by nie byli przybici. Są olewatorami. Nie wiedza jak? To do Liszki na nauki. On wiedział- chyba dlatego ze nie jest pseudo zawodowcem. Nasz zajmujący ma chyba problemy bo ponoc krytyka zawodników była w pełni zasłużona ale " Najłatwiej krytykować. Dużo mocnych słów padło pod adresem moich zawodników, ale żal było na nich patrzeć. Nie pamiętam takich statystyk, abyśmy po meczu na piętnaście biegów mieli trzynaście zer - stwierdził szkoleniowiec z Gorzowa."
To było w ich miejsce wstawiać Szczotkę - przynajmniej by nabierał doświadczenia ale do tego trzeba mieć to coś czego ten gostek nie ma. Zresztą określenie go "szkoleniowiec" to już przegięcie.[/b] |
|
|
|
 |
|