Oficjalne forum gorzowskiego speedwaya Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ze znajomosciami w życiu lżej
Autor Wiadomość
boberGW 

Wiek: 34
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 571
Skąd: Stal Gorzów
Wysłany: 2011-10-09, 23:17   

Panowie mógłby ktoś polecić dobrego w miarę niedrogiego elektryka samochodowego? Jeśli ktoś ma jakieś dobre doświadczenia proszę o radę.
_________________
Serce żółte krew w błękicie, Stal Gorzów na całe życie!

Nie wystarczy tylko jeździć i trochę się starać, z Naszym Herbem na piersi trzeba zapierd.... !!!
 
 
     
ZASRANE GNIAZDO 

Dołączyła: 05 Sty 2009
Posty: 10
Skąd: stąd
Wysłany: 2011-10-10, 18:20   

na ulicy chyba sklodowskiej curie jak dobrze pamietam - jadac w gore matejki to w lewo taka z kamieni drozka jednokierunkowa - jadac ta drozka jakies 50m po lewej stronie jest elektryk dobry i stosunkowo niedrogi ale niestety nazwy do dzis nie znam mimo ze nie raz u niego robilem auto :)
 
 
     
zibro007 


Team: THJ RACING
Wiek: 27
Dołączył: 24 Paź 2008
Posty: 151
Skąd: Myślibórz/Gorzów
Wysłany: 2011-10-19, 07:20   

Gdzie w Gorzowie można w miarę tanio i dobrze zrobić kurs obsługi wózka widłowego?
_________________

 
 
     
masters jr. 

Dołączył: 05 Kwi 2010
Posty: 58
Skąd: z kontrapcic
Wysłany: 2011-10-19, 11:11   

Nie wiem czy tanio ale fachowo jest u Jacka Pomorskiego
_________________
 
 
     
Bula 
Jestem piknikiem


Team: Stal Gorzów
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 379
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: 2012-09-15, 18:46   

Przymierzam się do zakupu słuchawek bezprzewodowych, ale kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałbym wywalić kasy za byle co.

Czy ktoś z forumowiczów zna się na takim sprzęcie? Chodzi mi o duże słuchawki, które służyłyby mi tylko do laptopa. Słuchawki często przewożę, więc w tych z kabelkiem szybko pada mi któraś ze stron. Chciałbym żeby przede wszystkim grały głośno. Posiadam aktualnie Phillipsy, model SHP2500 i one akurat są stosunkowo ciche.

Znalazłem w sieci Creativy WP-300, na allegro w bardzo bardzo przystępnej cenie (mniej niż 200 zł, a sądzę, że to jest absolutne minimum przy tego typu zakupie). Opis niewiele mi mówi, bo jak powiedziałem wcześniej - nie znam się na tym. Zauważyłem, że bezprzewody różnią się m.in. transmisją danych (radiowa i bluetooth), więc tym bardziej wolę zapytać się o zdanie kogoś obeznanego.

Ktokolwiek? :-)
 
 
     
Fenix 


Wiek: 34
Dołączył: 06 Lis 2008
Posty: 296
Skąd: Olimp!!
Wysłany: 2012-09-21, 03:10   

Może jakiejś super wiedzy nie mam co do szczegółów ale wiem że na Creative nigdy się nie zawiodłem. Testowałem, http://allegro.pl/bezprze...2605926831.html i nie narzekam :)
_________________
Nie bójmy się śmierci. Nie warto się bać czegoś czego nie unikniemy...
 
 
     
wisniazio 


Wiek: 30
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 187
Skąd: Kołczyn
Wysłany: 2013-02-04, 20:12   

Powiedzcie mi gdzie w Gorzowie można oprawić prace dyplomową?

Oraz który serwis komputerowy polecacie. Chciał bym przeprowadzić diagnostykę, bo nie wiem co się popsuło w kompie.
_________________
Nie wdawaj się z głupkiem w dyskusje, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem!!!

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=548782
 
 
     
Pao 

Wiek: 29
Dołączył: 07 Gru 2008
Posty: 573
Skąd: Blockwinkel
Wysłany: 2013-02-06, 19:55   

Prace dyplomowa mozesz oprawic na Chopina w jednym z budynkow PWSZ-u. Nie powiem ci dokladnie w ktorym, bo mnie oprawianie czeka dopiero za rok i nie zaprzatam sobie tym glowy, wiec musisz poszukac.
_________________
www.sim.centrumgz.pl
 
 
     
Bula 
Jestem piknikiem


Team: Stal Gorzów
Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 379
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: 2013-04-06, 15:37   

Czy ktoś wie, gdzie mógłbym tanio kupić poczwórny konwerter typu quad do odbioru ncplus? W punkcie Cyfry wołają sobie 140 zł, w mediamarkt 169, a wiem, że odpowiedni konwerter można spokojnie dostać za ok. 70 zł. Co prawda jest to info z Częstochowy, ale może ktoś wie, czy w Gorzowie też istnieją sklepy z takimi ofertami? ;-)
 
 
     
wisniazio 


Wiek: 30
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 187
Skąd: Kołczyn
Wysłany: 2013-04-06, 18:39   

Sprawdź może koło "Galerii Młyńskiej", gdzie w podwórko jest bądź było "Zielone Zoo" i tam jest sklep właśnie z różnymi drobiazgami elektronicznymi (chyba "Telecolor"):

http://panoramafirm.pl/sz...82y%C5%84ska+13

Edit:
Ewentualnie szukaj na Allegro :)
_________________
Nie wdawaj się z głupkiem w dyskusje, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem!!!

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=548782
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Redakcja www.StalGorzow.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za opinie uzytkowników forum www.forum.StalGorzow.pl
Administracja techniczna: Marcin Szarejko - m.szarejko@stalgorzow.pl

Strony internetowe - virtualnetia.com ogłoszenia gorzów | Gorzow.com.pl

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11